Over ons

Vrienden van de Peel is gelegen aan het Aerthijsplein, midden in de dorpskern van Ospel. U kunt hier lunchen, dineren of gezellig een borrel komen drinken. In onze keuken werken we met streekproducten uit Ospel en omgeving. Zo komen de vlaaien van Bakkerij Kessels, Oesterzwamgerechten van Verkooijen Oesterzwammen, groente en fruit van Vreikehof, brood en ijs van Leijten ijs en ons vlees komt van Slagerij Hermanns.

Vrienden van de Peel staat voor:

Gastvrijheid

Toegankelijk voor iedereen

Knipoog naar de peel

Bij ons kunt u terecht voor lunch en diner. Daarnaast hebben wij diverse cocktails en speciaal bieren waardoor u ook ’s avonds zorgeloos kunt komen genieten. Heeft u met een gezelschap iets te vieren dan kunt u ook gebruik maken van een van onze arrangementen. En niet de vergeten onze activiteiten als kegelen, beugelen, biljarten en darten behoren tot de mogelijkheden. De brasserie beschikt over zeventig zitplaatsen. In de zomer kunt u ook buiten op het terras genieten. Deze beschikt eveneens over zeventig zitplaatsen.

Openingstijden:

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00 en 19.00 – 01.00 (keuken gesloten)
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17.00
Zondag 10:00 – 22:00

Wil je buiten openingstijden reserveren? Laat dit vooral weten, wij denken graag met je mee!

 

De dagelijkse leiding ligt in handen van Joey en Christianne Sonnemans, woonachtig in Ospel. Sinds 2014 runnen zij samen al JCS Partyrent. Welke gespecialiseerd is in feestjes of evenementen op locatie. Vanaf 2020 is dit dus niet alleen mogelijk op een eigen locatie maar ook bij Vrienden van de Peel. Joey neemt de keuken voor zijn rekening en Christianne de brasserie. Samen met ons team zorgen wij dat u niks te kort komt.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten bij Vrienden van de Peel!